Borgåbladet &  Östra Nyland

Nyhetschefens blogg

Bakom rubrikerna på Östra Nylands redaktion

Kan du gissa vad det här är?

Tävlingar och lekar hör sommaren till. Egentligen firar jag semester, men det är tillåtet att blogga under den tiden. Samtidigt är det väl bäst att jag poängterar att arbetsgivaren absolut inte kräver att jag ska göra det.
Ett litet somrigt inslag bidrar jag ändå gärna med, och vad passar då bättre än en rolig tävling.
Kan du gissa vad jag fotograferat? Om du gissar rätt kommer du att få grejen som syns på bilden. De tre första rätta svaren belönas. För att andra inte ska kunna läsa ditt svar skickar du det som e-postmeddelande till carita.liljendahl@on.fi. Glöm inte att där, utöver ditt svar, också skriva ditt namn och dina kontaktuppgifter. Sista tävlingsdag är fredag 22 juli. Rätt svar och vinnarnas namn publiceras efter det här på bloggen.

Rekommendera


Skriven av: Carita Liljendahl | 16.07.2011 05:46:56

Kan du gissa vad det här är? har 2 kommentarer
  1. Hedda Peura skriver:

    Promillemätare

  2. Carita skriver:

    Helst tar jag svaren till min e-post: carita.liljendahl@on.fi. Då ser inte andra vad enskilda personer svarat, men jag noterar Heddas svar, tack för det 🙂