Borgåbladet &  Östra Nyland

Nyhetschefens blogg

Bakom rubrikerna på Östra Nylands redaktion

Smart och kreativt samarbete

Staden Ekenäs sedd från havet är så här vacker en sensommarkväll. Jag får tacka kollegerna i väst för turen med Sunnan II. Hoppas ni kan komma nästa sommar till Lovisa och Borgå.
Vår träff började med diskussioner kring Smart Samarbete inom KSF Media. Många fina idéer föddes. På kvällskryssningen var vi också kreativa värre. Bland annat föddes två nya snapsvisor till melodin ”Undulaten”.
Den ena börjar så här: Jag är en later redaktör, som tror på allt vad jag hör, för det går snabbast att fylla NP utan att tänka. Jag copypejstar varje dag… Resten överlåter jag åt alla läsare att utveckla själva. Vi som var med vet hur slutet lät 😀

Rekommendera


Skriven av: Carita Liljendahl | 21.08.2011 15:34:42

Comments are closed.