Borgåbladet &  Östra Nyland

Nyhetschefens blogg

Bakom rubrikerna på Östra Nylands redaktion

Pryltokig kollega flyr fältet

Som nyhetschef vill jag vara först ute med nyheten, det vill säga det som kollegan Haije i morgon kommer att skriva bland annat på Facebook med stora bokstäver.
S E M E S T E R kommer hon att skriva. Och helt berättigad till den är hon givetvis. Speciellt för att hon jobbat hårt med trädgårdsprylarna. Tävlingen har varit oerhört populär. Fredag 12 augusti klockan 12 är sista dagen och timmen att lämna in bidrag. Och bara under de två senaste dagarna har massor av bilder på olika prylar anlänt till Östra Nylands och Borgåbladets gemensamma redaktion.
Så det är dessa bidrag Haije sitter och begrundar här. Någon lätt uppgift att välja finalister har hon och redaktionen inte. Så därför är det kanske helt förståeligt, att Haije i morgon, efter ett väl förrättat värv, flyr fältet och inleder sin S E M E S T E R!!!

Rekommendera


Skriven av: Carita Liljendahl | 11.08.2011 17:02:19

Pryltokig kollega flyr fältet har 3 kommentarer
  1. Haije skriver:

    Jag borde förbättra min hållning, ser ut som en potatissäck. För övrigt tror jag att fru Liljendahl är telepatisk, jag har nämligen i flera dagar planerat min fredags statusupdate på facebook. Ganska exakt som du förklarat den. Nu måste jag hitta på nåt ÄNNU MER fyndigt.

  2. Carita skriver:

    Det är så här som man taggar varandra 🙂

  3. Torghörnet skriver:

    […] ni känner kanske redan till nyheten eftersom vår alltid-ett-steg-före-nyhetschef kungjorde saken redan i går? Hur som haver, NU, ELLER RIKTIGT SNART, HAR JAG […]