Borgåbladet &  Östra Nyland

Nyhetschefens blogg

Bakom rubrikerna på Östra Nylands redaktion

Svettigt värre, men bra blev det!

Precis så som bloggaren Torghörnet skrev har vi möblerat om lite på redaktionen. Lasse behövde ett bord som kunde höjas och sänkas. Det i sig krävde stort utrymme. Ett av tre bord avlägsnades helt och hållet. Rummet kom att se större och ljusare ut. Vi svettades en och en halv timme, flyttade möbler och saker, torkade damm – för ni ska veta att damm fanns det gott av bakom och under möblerna.
Men slutresultatet blev bra! I morse lyckades vi till och med få den fina, skira och vita gardinen på plats i dörrfönstret. Utan hjälp av Sofia och Anja från kundtjänsten hade det förmodligen dröjt ännu några veckor. Gardinen kom ju i början av juni… och i början av augusti fick vi den äntligen på plats. Det här beror helt enkelt på att vi annars har fullt upp med att skriva artiklar. Inte jobbar vi ju på något inredningsföretag!

Rekommendera


Skriven av: Carita Liljendahl | 03.08.2011 09:09:57

Svettigt värre, men bra blev det! har 2 kommentarer
  1. Inge skriver:

    Snyggt jobbat. Men nu kan ni ju småningom påbörja en inredningsserie i alla fall.

  2. Carita skriver:

    Tack Inge! Små förändringar behövs då och då. Vi får väl se hur det blir med inredningsserien 🙂