Borgåbladet &  Östra Nyland

Nyhetschefens blogg

Bakom rubrikerna på Östra Nylands redaktion

Jag har världens finaste hörselskydd

Se så fina mina hörselskydd blev då en fingerfärdig kollega did pimp them up. Väldigt lagom inför min semester dessutom. Visst är dom fina!
Kollegan visste nog inte att jag innerst inne blev nästan rörd till tårar av detta hantverk. Jag hoppas verkligen de fina vingarna, eldslågorna eller vad man nu vill se dem som, finns kvar då jag återvänder från semestern 1 augusti.
Jag kommer alltså inte att skriva något på ett tag i tidningen, men att jag håller mig helt borta från bloggen lovar jag inte. Lika lite som jag lovar att jag garanterat syns här. Jag har helt enkelt tänkt ta en dag i taget och se vad den för med sig.

Rekommendera


Skriven av: Carita Liljendahl | 03.07.2011 18:05:02

Comments are closed.