Borgåbladet &  Östra Nyland

Nyhetschefens blogg

Bakom rubrikerna på Östra Nylands redaktion

Längtar efter att få skriva reportage

Jag älskar att läsa reportagen i Hufvudstadsbladet. I dag skrev Anna-Lena Laurén om en resa hon och fotografen gjort till Karelen med en kille från Pargas. Hans mormor och mamma var hemma därifrån. Att Anna-Lena är bra på att beskriva stämningar och omgivningar vet vi som läst hennes artiklar, reportage, kolumner, böcker…
Jag börjar själv längta tillbaka till tiden då jag var skrivande reporter. Måste nog se till att jag på hösten åtminstone varannan vecka kan byta bort min nyhetschefstur för att istället få åka ut i nejden och träffa människor. Göra personintervjuer, skriva reportage och kanske snappa upp en och annan nyhet.

Rekommendera


Skriven av: Carita Liljendahl | 24.06.2011 06:49:34

Comments are closed.